Locatie
Oostmolen-Noord 2,
9880 Aalter
Telefoon
(+32) 09 374 28 77
Email
info@debutrac.be

De Nieuwe Deutz-Fahr 7 Serie Lees meer..
image

Welkom bij Debutrac

Uw partner in landbouwmechanisatie en metaalconstructie

Het bedrijf De Busschere is opgericht in 1987 door De Busschere Antoine en richtte zich toen al voornamelijk naar de landbouwmechanisatie. Door de groei werd Antoine vlug bijgestaan door zoon Frederick en een werknemer.

Expantie en wetgevingen deden het bedrijf in 2002 verhuizen naar de huidige lokatie in Aalter. In 2004 werd bvba Debutrac opgericht, een onderneming met een vijftal medewerkers en geleid door zaakvoerders De Busschere Antoine en Frederick.;

De agrarische sector omvat een compleet assortiment machines voor de veeteelt en akkerbouw zoals: trekkers, wielladers, verreikers, grondbewerkings-machines, graslandmachines en voedermengwagens.
Daarnaast bieden we u een uitgebreid assortiment aan erf- en stalgereedschap. Voor levering, onderhoud en reparaties van deze en andere machines kunt u steeds bij ons terecht.

Wij beschikken over een goed uitgerust atelier voor alle metaalbewerkingen. We maken, als dit enigszins mogelijk is, uw speciale mechanisatie-wensen en idee├źn samen met u waar.

Manager

Debusschere Frederik

image
Tractoren

Tractoren

Wij hebben een uitgebreid gamma aan landbouwtractoren in ons aanbod. De aangeboden merken zijn Deutz-Fahr , Same en Lamborghini.

 

Laders

Laders

Heffen en laden met ons gamma verreikers en laders van Manitou en Weidemann

Landbouwmachines

Landbouwmachines

In ons gamma landbouwmachines hebben we een totaal pakket aan machines van de merken Pottinger, Joskin, Keenan, Hardi, Breviglieri, Lemken, Trioliet en Sulky.